Pronostic – Cehia U21 vs Germania U21 – 23.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 23 June, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

germaniau21-emrecan

Cehia U21 si Germania U21 vor oferi probabil atractia serii de marti. Cele doua selectionate de tineret vor fi adversare la Campionatul European sub 21 de ani, diseara incepand cu ora 21:45, ora Romaniei.

Cehia U21 are nevoie de un rezultat favorabil aici pentru a avea sanse bune de a se califica mai departe, altfel e posibil sa plece acasa. Echipa a inceput modest Europeanul, pierzand primul joc, 1-2 in fata danezilor. A urmat apoi o victorie fara drept de apel in fata sarbilor, scor 4-0, iar acum Cehia U21 se lupta cot la cot cu Danemarca U21. O victorie aici i-ar scapa de emotii, asigurandu-le locul in faza eliminatorie.

Totusi de cealalta parte se afla Germania U21 una dintre cele mai talentate si puternice selectionate de tineret. Emre Can, Meyer, Volland si compania, au inceput ezitant turneul, doar cu o remiza in faza Serbiei, scor 1-1. A urmat apoi victoria fara emotii in faza Danemarcei U21, scor 3-0, iar Germania s-a instalat rapid pe pozitia fruntasa din Grupa A. E greu de crezut ca nemtii mai pot rata calificarea din aceasta grupa, avand in vedere situatia actuala si faptul ca sunt superiori cehilor la orice capitol aproape.

Pronostic: 2 solist @ 1.80
Cea mai buna cota pentru victoria Germaniei o gasim in acest moment la Sportingbet. Este o cota foarte atractiva si desi pariul nu este cel mai sigur, pare ca merita riscul la prima vedere.