Pronostic – Celta Vigo vs Manchester United – 04.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 May, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Celta Vigo vs Manchester United – 04.05.2017

Pronostic - Celta Vigo vs Manchester United - 04.05.2017

Celta Vigo si Manchester United se dueleaza astazi de la ora 22:05 in cel mai tare meci al zilei, in mansa tur a semifinalelor UEFA Europa League.

Celta Vigo a aratat o scadere de forma categorica in ultimele saptamani, insa nici nu mai avea pentru ce sa lupte in LaLiga, dorins sa se axeze probabil pe Europa League mai mult. De precizat faptul ca spaniolii au pierdut patru din ultimele sase meciuri oficiale disputate pe propria arena, avand probleme serioase la nivelul defensivei.

Manchester United este favorita in aceasta dubla, dar cu siguranta nu va avea o misiune tocmai floare la ureche, cel putin nu in meciul de diseara cand joaca in deplasare. Englezii au sanse mici sa termine in Top 4 in Premier League, asa ca Europa League este calea mai simpla pentru a se califica in Champions League. United a pierdut doar doua din ultimele 18 deplasari in toate competitiile.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.55
Ne asteptam la un meci strans si echilibrat intre doua formatii care nu vor risca prea mult probabil. Celta nu vrea sa primeasca gol acasa, in timp ce United va incerca probabil sa transeze soarta calificarii pe Old Trafford peste o saptamana.