Pronostic – Celta Vigo vs Real Sociedad -12 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Celta Vigo – Real Sociedad
pronostic celta vigo real sociedad la ligaForma sportiva a lui Real Sociedad a cazut pe acest final de sezon, in conditiile in care a bascii au fost zdrobiti pur si simplu de forta ofensiva a Realului, nu mai departe de acum o saptamana. Real Sociedad a avut o prestatie indoielnica pe teren propriu, unde au impresionat in cea mai mare parte a sezonului. Celta Vigo intra in acest joc, de asemenea, cu o serie de rezultate negative inregistrate in ultimul timp. Galicienii au fost batuti de Rayo Vallecano cu un sever 3-0, rezultat care le pune in pericol obiectivul – ramanerea in prima liga spaniola de fotbal.

Celta a fost o echipa imprevizibila in aceasta editie de campionat, in sensul in care a alternat prezentele convingatoare cu o serie de rezultate desprinse parca din manualul scris de o echipa care se pregateste de Segunda Division. Pe teren propriu, doar Betis Sevilla sta mai prost decat Celta si e greu de prezis ca istoria acestui joc se va scrie altfel decat cu Real Sociedad obtinand trei puncte in deplasare.

Singurul jucator incert de la gazde este Charles. Acesta s-a accidentat etapa trecuta cu Rayo, dar a fost recuperat imediat. A aparut la antrenamentele echipei cu o masca protectoare si totul pare sa fie in regula.

Echipa de start a Celtei Vigo (modul de joc 4-3-3): Yoel – Jonny, Lopez, Fontas, Mallo – Rafinha, Krohn-Dehli, Fernandez – Orellana, Charles, Nolito.

La oaspeti nu il vom vedea pe Esteban Granero si, posibil, pe Daniel Estrada. Fostul jucator al Realului nu va putea juca din cauza unei accidentari. In aceasta saptamana, conducatorii clubului si-au anuntat intentia de a spori capacitatea propriului stadion cu pana la 42.300 de locuri.

Echipa de start a lui Real Sociedad (modul de joc 4-3-3): Bravo – Martinez, Martinez, Gonzalez, Angel – Elustondo, Bergara, Zurutuza – Canales, Griezmann, Vella.

Cu toate ca pornesc cu sansa a doua in acest meci, in principal datorita faptului ca evolueaza in deplasarea, consider ca Real Sociedad are suficienti jucatori de calitate incat sa bifeze cota de 3.10 afisata pe Bet365 in dreptul unei victorii departe de Anoeta.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO