Pronostic – Celta Vigo vs Valladolid – 28 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 28 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Celta Vigo – Valladolid
pronostic celta vigo valladolid la ligaValladolid a disputat un meci amical cu Burgos CF la mijlocul saptamanii trecute, desi avea programat meci oficial luni seara, in inchiderea rundei din La Liga. Jucatorii formatiei oaspete sunt insa in forma fizica excelenta si, potrivit spuselor lui Fausto Rossi, totodata constienti ca un numar minim de 7 puncte acumulate pe finalul acestui sezon le-ar putea asigura prezenta pe prima scena si anul viitor.

Adversarul intalnit in cale de Valladolid este unul destul de solid, in conditiile in care Celta Vigo a convins in ultimele doua etape din La Liga. Dupa acel rezultat de egalitate usor surprinzator in compania lui Real Sociedad, Celta a obtinut alte 3 puncte in confruntarea directa cu Almeria, etapa trecuta. Prestatiile pe alocuri excelente ale Celtei i-au pus pe sefii clubului in situatia de a-si dori ca Luis Enrique sa continue pe banca formatiei gazda si sezonul viitor. Luis Enrique este privit, de asemenea, ca un posibil inlocuitor al argentinianului Gerardo Tata Martino, actualul antrenor al Barcei.

Augusto Fernandez, Alex Lopez si Hugo Mallo sunt cei trei jucatori cu semne de intrebare din lotul gazdelor.

Echipa probabila a Celtei Vigo (asezare 4-3-3): Yoel – Mallo, Cabral, Fontas, Jonny – Rafinha, Lopez, Krohn-Dehli – Nolito, Charles si Orellana.

Valladolid a pierdut meciul amical programat impotriva lui Burgos CFR. Vizitatorii au, de asemenea, usoare probleme de efectiv in masura in care nu se stiu prea multe despre starea fizica exacta a urmatorilor trei jucatori: Heinz, Victor Perez si Manucho.

Echipa probabila a lui Valladolid (asezare 4-2-3-1): Jaime – Pena, Mitrovic, Rueda, Rukavina – Rubio, Perez – Bergdich, Gonzalez, Larsson – Guerra.

Pur statistic vorbind, cifrele ne indica faptul ca Valladolid a terminat in under 2.5 8 din ultimele 9 jocuri din La Liga. Celta Vigo este favorita acestei intalniri, cu o cota de 1.80 la victorie in oferta agentiei online Sportingbet, in timp ce un posibil rezultat final 2-0 in favoarea gazdelor este cotat la 8.00.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO