Pronostic – Chievo vs Torino – 30.09.2018

Bilet realizat de Pariuri in 30 September, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Chievo vs Torino – 30.09.2018

Cele 2 echipe se vor confrunta in aceasta seara in cea de-a 7-a runda din Serie A incepand cu ora 16:00. Niciuna dintre cele 2 echipe nu se afla intr-o stare buna, ambele aflandu-se in cea de-a doua jumatate a clasamentului, asadar meciul va fi unul echilibrat.

Cu -1 punct din cauza deciziei federale, Chievo se afla pe ultimul loc dupa 2 egaluri si 4 infrangeri in acest inceput de sezon. Cu 6 meciuri jucate, echipa a reusit sa inscrie doar 5 goluri, incasand 15. Chievo este fara nicio victorie in ultimele 6 meciuri din Serie A. Ultima victoria avuta intr-un meci oficial a avut loc impotriva Pescara in Coppa Italia, scorul final fiind de 1-0. In aceasta partida ne asteptam sa vedem o formatie de 4 – 3 – 3, in atac fiind Birsa, Stepinski si Giaccherini. DIn cauza accidentarilor, Cesar va fi jucatorul lipsa al echipei.

Torino  a reusit sa castige un singur meci in cele 6 jucate in acest sezon. In celelate partide, echipa a bifat 3 egaluri si 2 infrangeri. Cu  puncte, oaspetii se afla pe locul 15. In ceea ce priveste ultimele 5 partide jucate intre cele 2 echipe, Torino a castigat 2 dintre ele, a bifat 2 egaluri si a fost infranta intr-un singur meci. Echipa de start va avea o formula de 3 – 5 – 2, iar atacantii principali vor fi Belotti si Zaza. Lyanco si Ansaldi sunt accidentati si nu vor juca in aceasta intalnire.

Ponturi pariuri Chievo vs Torino:

  • 2 DNB @ 1.44
  • Peste 2,5 goluri @ 1.63