Pronostic – Concordia Chiajna vs Viitorul – 01.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 30 November, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Concordia Chiajna vs Viitorul – 01.12.2015

pronostic viitorul fc brasov liga 1

Concordia Chiajna si Viitorul Constanta vor fi puse fata in fata marti seara de la ora 18:00, meciul facand parte in cea de-a 20-a etapa a campionatului intern.

Ilfovenii vin dupa o serie slaba de rezultate, cu un singur punct castigat in ultimele patru etape. Concordia Chiajna este printre codasele clasamentului, cu 14 puncte si cu un golaveraj de 16-29, avand cea mai slaba aparare din campionat alaturi de Voluntari si de Botosani. Chiajna este de asemenea si ultima in clasamentul meciurilor de pe teren propriu.

Viitorul Constanta este in mod clar cea mai surprinzatoare echipa din acest sezon, asta si datorita faptului ca echipa e in cursa pentru titlu. Oaspetii sunt pe pozitia secunda in acest moment, cu 36 de puncte, la patru lungimi de liderul Astra si la egalitate cu Pandurii Tg. Jiu. Trupa pregatita de Hagi are un golaveraj formidabil, 38-18, fiind in momentul de fata cea mai ofensiva echipa din Liga 1, cu o medie de fix doua reusite pe meci. Plus de asta, Viitorul are si una dintre cele mai solide defensive din campionat.

Pronostic: Viitorul DNB @ 1.52
Viitorul Constanta n-are nevoie de nici o prezentare, fiind pe cai mari in acest sezon. Echipa are niste cifre impresionanta, dupa cum am spus, iar la Chiajna tinteste victoria pentru a ramane in cursa pentru titlu cu sanse reale.

Tags: