Pronostic – Corona Brasov vs Sageata Navodari – 28 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 28 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Corona Brasov – Sageata Navodari
pronostic corona sageata liga 1Ca si retrogradata din Liga 1, la mai putin de un an de la promovarea istorica pe prima scena a fotbalului romanesc, Corona Brasov spera ca in acest final de sezon sa salveze impresia lasata la prima prezenta in elita din istoria clubului infiintat relativ recent. Astfel, vineri, Corona primeste vizita Sagetii Navodari, tot o nou-promovata, dar care are sanse palpabile de ramanere in Liga 1, mai ales dupa meciul facut in etapa precedenta cu Steaua.

Sageata Navodari s-a descurcat mai mult decat onorabil cu Steaua. Formatia constanteana a condus campioana, pentru ca mai apoi sa nu se aleaga cu niciun punct, desi formatia antrenata de Reghe nu a impresionat din foarte multe puncte de vedere.Corona a mers la Medias si s-a aparat ca la Rovine. E drept, a mai semnat cateva ocazii la poarta lui Plesca, insa mult prea putin pentru o candidata virtuala la salvarea de la retrogradare.

Jocul tur dintre cele doua grupari s-a incheiat cu victoria la limita a constantenilor. Cu toate ca meciul se indrepta catre un rezultat de egalitate, scontat de altfel, Ioan Mera nu a fost de acord cu acest lucru si a inscris in minutul 84 in poarta aparata de Alexandru Traian Marc.

Potrivit casei de pariuri online Bet365, Sageata Navodari este usor favorita la castigarea acestei intalniri. Sageata primeste o cota de 2.60 in schimbul unei victorii, in timp ce Corona este rasplatita cu o cota de 2.80, iar un rezultat de egalitate are 3.10.

Personal, imi place foarte mult dezinvoltura cu care evolueaza formatia antrenata de Ionel Gane. Pacat ca nu este de cele mai multe ori benefica din punct de vedere al punctelor acumulate. Daca stam bine sa ne gandim, Corona aduce nitel cu CS Turnu Severin, de anul trecut, antrenat de acelasi Gane.

Imi place sa cred in Corona, fapt pentru care voi miza pe o revansa a ardelenilor pentru acel 1-0 inregistrat in tur

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON400 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO