Pronostic – Corona vs Concordia – 3 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 3 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Corona Brasov – Concordia Chiajna
3.FOTBAL:CS CONCORDIA CHIAJNA-CORONA BRASOV 1-0,LIGA 1 (10.08.2013)Luni seara, cu incepere de la ora 18:30, Corona Brasov, lanterna rosie a clasamentului Ligii 1, primeste vizita ilfovenilor de la Concordia Chiajna, intr-un meci interesant care ne va oferi o perspectiva destul de interesanta asupra a ceea ce s-a intamplat la inceput de 2014, cand Steaua a zburdat in fata formatiei antrenate de catre Ionut Chirila.

Multi specialisti s-au grabit sa catalogheze acele doua meciuri ca fiind niste piese de teatru foarte ieftine, inclusiv primarul Chiajnei, care a afirmat in presa ca Ionut Chirila se afla la doar un pas de demitere. Conform calculelor hartiei, putem spune deci ca, in cazul unui eventual insucces aici, Ionut Chirila va fi demis de pe banca tehnica a Chiajnei.

Ca principale solutii pentru banca ilfovenilor ii putem privi pe fostul rapidist Marius Sumudica sau pe Gigi Multescu, somer de ceva timp si care, poate, ar fi dispus sa se inhame la un asemenea proiect, cu atat mai mult cu cat pare foarte atras de ideea de a lucra cu jucatori tineri, pe care sa ii “plamadeasca” dupa bunul plac, ca in vremurile bune, cand antrena Sportul Studentesc.

Meciul tur dintre cele doua parti s-a incheiat cu succesul la limita al oaspetilor de luni seara, dupa 90 de minute destul de intense, la capatul carora Concordia a fost echipa mai buna si si-a trecut in cont toate punctele puse in joc.

Fiind un meci decisiv pentru soarta Coronei, ne asteptam ca echipa lui Ionel Gane sa arate mai bine decat a facut-o in prima parte a campionatului si, nu in cele din urma, sa obtina puncte. Casa de pariuri online William Hill ne propune o cota de 3.10 pentru o victorie a brasovenilor, iar un pariu pe 2 solist sta intr-o cota de 2.20.

In ceea ce ne priveste, nu ne mai ramane decat sa va recomandam un pariu pe Concordia Chiajna sa inscrie prima @ 1.70 si, eventual, tot un pariu pe under, desi baietii lui Ionut Chirila pot oricand sa faca “buba” in aparare, vezi Melinte impotriva Stelei, in urma cu fix o saptamana.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO