Pronostic – Corona vs U Cluj – 12 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Corona – U Cluj
pronostic corona u cluj liga 1Retrogradata de ceva timp din Liga 1, Corona Brasov este obligata prin contract (vezi banii primiti de la televiziuni) sa dispute si ultimele trei meciuri ale actualei editii de campionat. Pe langa zestrea saraca de puncte, Corona a fost sanctionata de comisiile LPF pentru neplata unor obligatii contractuale pe care le-ar avea clubul brasovean fata de o alta echipa din esaloanele inferioare, de unde s-a transferat Marius Martac. La un moment dat chiar se vorbea despre retragerea Coronei din campionat si, implicit, omologarea cu 0-3 a tuturor rezultatelor inregistrate de aceasta echipa in returul campionatului.

Revenind la fotbal insa, Corona se intalneste astazi cu o echipa care are sanse reale la ramanerea in prima liga din Romania, U Cluj. Sepcile rosii nu au mai castigat de trei etape in Liga 1, dupa infrangerile cu scor identic, 1-0, in fata Viitorului si Stelei Bucuresti.

Jocul tur dintre cele doua grupari a fost unul extrem de spectaculos, cu nici mai mult nici mai putin de cinci goluri. U Cluj a invins cu 3-2, gratie dublei lui Lemnaru si reusitei lui Adrian Borza, in timp ce pentru Corona a punctat Bus, din actiune si de la punctul cu var. Lemnaru, pe de alta parte, a ratat o lovitura de pedeapsa in minutul 89.

Jocul dintre Corona si U Cluj nu poate avea decat o singura favorita, iar numele acestei este U Cluj. Sepcile rosii primesc o cota de 1.30 (in scadere de la 1.33) pentru o victorie scontata pe Tineretului, luni seara, in timp ce un eventual rezultat de egalitate inregistrat de Corona este cotat la 5.00. Ca sa nu mai spunem de 1 solist, la o cota de 10.00 in oferta Bet365.

Daca U Cluj s-a inclinat in etapa intermediara in fata campioanei Steaua Bucuresti, Corona a pierdut derbiul Brasovului, la limita, scor 1-0. In concluzie, recomandam un pariu pe U Cluj, chiar si la handicap de -1.5.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO