Pronostic – CSMS Iasi vs Otelul Galati – 25.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 August, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic brasov otelul liga 1Penultimul meci al etapei cu numarul cinci din Romania Liga 1 va avea loc luni seara de la ora 18:30, atunci cand CSMS Iasi si Otelul Galati vor fi puse fata in fata intr-un duel al codaselor clasamentului, duel ce se anunta foarte interesant, inclinat clar in favoarea nou-promovatilor la agentiile de pariuri.

CSMS Iasi este vazuta cu prima sansa, dovada si cota de 1.50 oferita in acest moment de bet365. Gazdele sunt fara succes pana acum dupa primele doua etape scurse, avand doua remize si doua esecuri. Astfel, cu doua puncte si un golaveraj foarte slab, de 2-7, iesenii sunt penultimii in clasament, insa o victorie le-ar da o gura mare de oxigen acestora, cele trei puncte fiind cruciale.

Otelul Galati nu mai este nici macar o umbra a campioanei din 2011, iar dupa primele patru etape din acest sezon este lanterna rosie, avand un singur punct si un golaveraj de 2-8, cu o medie de doua goluri primite pe meci pana acum. In acest ritm, este greu de crezut ca Otelul are vreo sansa de salvare. Singurul punct castigat de galateni a fost cu FC Brasov in deplasare, scor 1-1 acum doua etape.

In sezonul 2012-2013 s-au duelat ultima data cele doua tabere, ambele reusind cate o victorie pe terenul celeilalte la vremea respectiva.

Pronostic: 1 solist @ 1.50

Nici CSMS Iasi nu a rupt gura targului in primele patru etape, insa Otelul este in cadere libera, intr-o forma dezastruoasa, iar noi mizam pe un succes al echipei gazde duelul moldovenilor de luni seara.

Tags: , , , , , ,