Pronostic – CSU Craiova vs Juventus Bucuresti – 18.11.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 November, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – CSU Craiova vs Juventus Bucuresti – 18.11.2017

CSU Craiova si Juventus Bucuresti vor fi puse fata in fata sambata seara de la ora 19:00 in cea de-a 18-a etapa a Ligii 1.

Oltenii sunt mari favoriti la toate casele de pariuri, asa cum era de asteptat. Acestia ocupa locul trei in clasament dupa 17 runde, cu 33 de puncte si cu un golaveraj de 28-19. Craiova este la patru lungimi de CFR Cluj (2) si la cinci de liderul FCSB, avand a doua ofensiva din tara la ora actuala.

De cealalta parte, Juventus Bucuresti a impresionat anul trecut in liga secunda, insa nu se ridica si la nivelul primei ligi. Echipa din Colentina este ultima in clasament, cu doar o victorie in 17 etape scurse. Juventus Bucuresti are un total de noua puncte si un golaveraj dezastruos de 10-28 in dreptul ei, fiind greu sa emita ceva pretentii intr-o astfel de deplasare, realistic vorbind.

Pronostic: 1 solist @ 1.46
Am ales sa jucam simplu la aceasta intalnire dintre CSU Craiova si Juventus Bucuresti. Mizam pe victoria echipei gazda, net superioara la orice capitol in acest moment, plus ca evolueaza in fata propriilor suporteri si acest lucru nu poate fi decat un avantaj in plus.

Tags: