Pronostic – Dacia Chisinau vs Kapaz – 07.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Dacia Chisinau vs Kapaz – 07.07.2016

Pronostic - Dacia Chisinau vs Kapaz - 07.07.2016Dacia Chisinau si Kapaz vor fi puse fata in fata diseara de la ora 18:00 in mansa secunda a primului tur preliminar din Europa League.

Dupa 0-0 in deplasarea din Azerbaijan, Dacia Chisinau pastreaza sanse bune de calificare, insa pentru asta este nevoita sa castige meciul de astazi. Orice remiza in afara de 0-0 i-ar lasa pe moldoveni in afara competitiei, asa ca nu se anunta o misiune usoara. Dacia Chisinau nu are un atac impresionant, iar daca va primi gol acasa va fi extrem de greu sa revina si sa castige, mai ales ca intalneste o echipa organizata din punct de vedere defensiv.

Azerii au ca punct forte defensiva, acest lucru fiind unul imbucurator pentru moldoveni. Totusi Kapaz vine aici sa marcheze si sa mearga mai departe, avand o sansa buna dupa scorul inregistrat in tur. Fotbalul din Azerbaijan este intr-o oarecare creste de cativa ani, asa ca nu trebuie neglijati deloc. La pariuri oaspetii au sansa a doua, cu o cota in jur de 4.00 pentru un succes.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.54
Meciul tur n-a fost unul tocmai spectaculos, incheiat cu scorul de 0-0. Ne asteptam la un nou duel strans si echilibrat fara prea multe reusite, mai exact cu maximum doua goluri. Cota cea mai atractiva de pe piata pare sa fie oferita de Unibet.

Tags: