Pronostic – Danemarca vs Panama – 22.03.2018

Bilet realizat de Pariuri in 22 March, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Danemarca vs Panama – 22.03.2018

Cele 2 echipe se vor reintalni in aceasta seara incepand cu ora 21;00 intr-un meci de pregatire cu mai putin de trei luni inainte de Cupa Mondiala din Rusia.

Danemarca
Echipa gazda nu este in cea mai buna forma a sa, intrucat din ultimele 5 meciuri a reusit sa castige doar unul. In plus, Danemarca a fost invinsa in ultimele 2 meciuri amicale. Lucrurile sunt mai bune in ceea ce priveste meciurile jucate acasa, astfel ca echipa nu a fost invinsa in ultimele 5 partide. Ultima infrangere acasa a avut loc in calificarile pentru Cupa Mondiala  din octombrie 2016 impotriva lui Montenegru, jocul terminandu-se 0-1.

Panama
Cu 2 victorii, un egal si 2 infrangeri in ultimele meciuri, Panama vine in aceasta intalnire intr-o forma buna. Cele mai multe goluri inscrise de jucatorii echipei in ultimele meciuri au fost cele din jocul impotriva lui Grenada, care a avut un scor final de 5-0. Ultimel meci al echipei a avut loc impotriva Tarii Galilor, acesta terminandu-se 1-1. Golul echipei a fost marcat de Cooper in cea de-a doua repriza.

Pronostic Danemarca vs Panama: 1 solist @ 1.33
Danemarca pare sa fie superioara la toate capitolele, cu un lot mult mai valoros, fara doar si poate. Ne asteptam ca danezii sa obtina victoria aici, chiar daca nu avem cea mai extraordinara cota.