Pronostic – Derby vs Blackburn – 24.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 23 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Derby vs Blackburn – 24.02.2016

derbyMiercuri seara avem programat un singur meci in Anglia Championship, intre Derby County si Blackburn. Lovitura de start va avea loc la ora 21:45, meciul facand parte din etapa a 33-a.

Derby County se afla printre echipele care lupta pentru promovarea in Premier League. Echipa este pe locul cinci momentan, cu 54 de puncte, avand in continuare sanse la locul secund, dar mai ales la un loc in play-off. Golaverajul de 43-28 este unul laudabil, cu un atac destul de bun si o defensiva solida la prima vedere. Derby a bifat sapte victorii, sase remize si trei esecuri in cele 16 meciuri jucate pe propria arena.

Blackburn a castigat doar cinci puncte in ultimele cinci etape de campionat. Echipa are 34 de puncte si un golaveraj pozitiv chiar, 28-27, fiind insa doar locul 19, la opt lungimi de zona retrogradabila. Ce-i drept, Blackburn are doua restante de disputat si nu au emotii in privinta retrogradarii momentan. Defensva e punctul forte al oaspetilor, in timp ce atacul sufera destul de mult.

Pronostic: 1 @ 1.85
Pentru Derby County acesta este un meci crucial in cursa promovarii, iar cele trei puncte sunt obligatorii. Pe de alta parte, Blackburn se afla la polul opus, fara un obiectiv clar in ultima parte a stagiunii curente.

Tags: