Pronostic – Dinamo vs ACS Poli Timisoara – 20.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 19 May, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Dinamo vs ACS Poli Timisoara – 20.05.2017

Pronostic - Dinamo vs ACS Poli Timisoara - 20.05.2017

Sambata seara de la ora 20:00 avem parte de finala Cupei Ligii Romaniei, intre Dinamo Bucuresti si ACS Poli Timisoara, prima fiind mare favorita in acest moment.

Dinamo a avut o ascensiune remarcabila de la venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnica, luptand pentru titlu in Liga 1 chiar pana in ultima etapa. Acum dinamovistii au sansa sa incheie sezonul cu un trofeu, Cupa Ligii, unul de palmares, desi este cel mai putin important din cele trei puse la bataie in fiecare stagiune. Dinamo este neinvinsa in ultimele sapte meciuri oficiale.

ACS Poli Timisoara traverseaza o perioada complicata, iar in ultimele sase partide oficiale a bifat doua remize si patru esecuri, fiind eliminata si din semifinalele Cupei Romaniei. Banatenii spera intr-un rezultat favorabil aici si cu siguranta vor da totul sambata seara. Timisoara a pierdut precedentele cinci confruntari contra lui Dinamo, din Decembrie 2013 pana in prezent.

Pronostic: 1 solist @ 1.33
Am decis sa mergem pe un pariu simplu la finala Cupei Ligii Romaniei, fara sa riscam prea mult. Dinamo este favorita certa si are toate argumentele in favoarea ei, asa ca ne asteptam la un meci controlat de cainii rosii, pe care sa il castige la finalul timpului regulamentar. Mult succes!

Tags: