Pronostic – Dinamo vs Concordia Chiajna – 14.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 13 April, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Dinamo vs Concordia Chiajna – 14.04.2016

Pronostic - Dinamo vs Concordia Chiajna - 14.04.2016

 

Joi seara de la ora 19:00 vom afla si cea de-a doua finalista din Cupa Ligii Romaniei. Dinamo o va gazdui pe Chiajna, ilfovenii castigand cu 3-0 meciul tur jucat pe teren propriu.

Dinamo Bucuresti nu traverseaza cea mai buna forma din aceasta stagiune, insa elevii lui Mircea Rednic vin dupa o remiza importanta contra Stelei in campionat, scor 1-1 in deplasare. Dinamo a inregistrat trei remize si un esec in precedentele patru partide jucate acasa. Daca in tur am vazut multe rezeve la treaba, de aceasta data Rednic ar putea trimite echipa de baza in teren.

Concordia Chiajna a bifat o victorie si patru infrangeri in ultimele cinci deplasari pe terenul lui Dinamo. Cu un pas in finala Cupei Ligii, oaspetii au nevoie sa tina de rezultat si nu ar fi deloc imposibil. Totusi in luna Februarie am vazut un esec categoric al ilfovenilor aici, scor 0-4 in Liga 1, asa ca nimic nu este exclus, realistic vorbind. Chiajna a pierdut trei din ultimele patru deplasari oficiale.

Pronostic: 1 solist @ 1.45
Desi in meciul tur Dinamo s-a cam facut de ras, probabil acestia inca mai spera la calificare. Ne asteptam ca Rednic sa forteze revenirea aici si nu exista dubii vis a vis de echipa mai buna in momentul de fata.

Tags: