Pronostic – Dinamo vs FC Botosani – 03.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 April, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic dinamo sageata liga 1

Stadion din Soseaua Stefan cel Mare va gazdui diseara de la ora 20:30 al doilea meci al etapei 24 din Romania Liga 1. Dinamo Bucuresti o va gazdui pe FC Botosani, intr-un meci de care pe care.

Cainii rosii pornesc usor ca favoriti la agentiile de pariuri, insa forma din ultimele saptamani nu-i recomanda. Alb-rosii au pierdut trei din ultimele patru etape, pierzand contactul cu podiumul. Dinamo este a sasea in aecst moment, cu 35 de puncte si cu un golaveraj de 35-33, la opt puncte de Petrolul (locul 3). Chiar daca se vor impune, dinamovistii nu pot urca momentan in clasament.

FC Botosani este imediat urmatoarea clasata dupa dinamovisti, pe locul sapte. Moldovenii au 30 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 25-30. Echipa se afla intr-o forma slaba de asemenea, cu numai doua puncte obtinute in ultimele cinci etape. Oaspetii nu pot urca nici ei in clasament chiar daca vor obtine victoria diseara.

Dinamo vs Botosani echipe probabile:
Dinamo (4-2-3-1): T. Marc – Bărboianu, Ricardo Machado, Bunoza, Serginho – N. Grigore, Elhamed – D. Rotariu, V. Lazăr, Grozav – Biliński.
FC Botosani (4-3-3): Curileac – Acsinte, Ngadeu, Tincu, Faug-Porret – Bordeianu, Vaşvari, N. Roşu – Martinus, Roussel, Hadnagy

Pronostic: Dinamo DNB @ 1.36
Am fi ales un pronostic mai riscant, dar la o cota mai buna, precum 1 solist, insa nici Dinamo nu a impresionat in ultima vreme, astfel ca am decis sa fim ceva mai precauti, iar in caz de egal miza va fi returnata.