Pronostic Dinamo Zagreb vs Cibalia – 21.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 20 July, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic Dinamo Zagreb vs Cibalia – 21.07.2017

Dinamo Zagreb si Cibalia se intalnesc vineri seara de la ora 21:00 in cea de-a doua etapa a campionatului din Croatia. Gazdele au de departe prima sansa, cotele fiind foarte dezechilibrate.

Dinamo Zagreb a inceput cu dreptul aceasta editie de campionat, invinand-o pe Istra 1961 cu scorul de 2-0 in prima etapa pe propria arena. Se anunta un nou sezon incins si strans cand vine vorba de lupta la titlu. Dinamo Zagreb are ca obiectiv titlul, asta dupa ce in stagiunea trecuta Rijeka a facut regulile.

Cibalia a promovat anul trecut pe prima scena si a reusit sa se mentina. Echipa a crescut, insa a inceput cu stangul actuala stagiune, pierzand meciul cu Zapresic din deplasare, scor 1-3. Cibalia este net inferioara la orice capitol, iar precedentele sapte intalniri cu Dinamo Zagreb au fost pierdute, marcand doar doua goluri in aceasta perioada (2012-2017).

Pronostic: 1 pauza @ 1.36
Dinamo Zagreb are toate argumentele in favoarea ei si ar trebui sa castige la pas acest joc. Cotele sunt foarte dezechilibrate, iar noi mergem pe faptul ca Dinamo va conduce la pauza jocului de vineri seara, mai ales ca in ultimii ani n-a avut emotii contra adversarei.