Pronostic – Empoli vs Udinese – 26.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 25 January, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic ac milan udinese

Empoli si Udinese vor fi puse fata in fata luni seara incepand cu ora 20:00, ora Romaniei, in penultima partida a rundei 20 din Italia Serie A. Asa cum o arata si cotele oferite de agentii, se anunta un meci strans si echilibrat.

Empoli este una dintre formatiile care lupta pentru evitarea retrogradarii in stagiunea curenta, insa momentan echipa nu este scapata de emotii. Gazdele au 19 puncte si se afla pe locul 16, avand un singur punct deasupra zonei fierbinti. Golaverajul de 17-23 nu este tocmai impresionant, defensiva fiind punctul forte, insa la nivel de atac, Empoli sufera foarte mult in continuare.

Udinese nu traverseaza cea mai buna perioada a ei, fiind mult sub asteptari si in campionatul acesta. Trupa din Udine se zbate in continuare undeva in a doua jumatate a clasamentului, mai exact pe locul 12, cu 24 de puncte si cu un golaveraj de 23-26. Udinese nu s-a lipit de victorie in ultimele cinci etape de Serie A, iar in cele noua deplasari de pana acum echipa a bifat o singura victorie.

Pronostic: Sub 2.5 goluri  @ 1.62
Avand in vedere faptul ca nici una dintre cele doua formatii nu exceleaza prea tare la nivel ofensiv, nu avem motive serioase sa ne asteptam la prea multe goluri, astfel ca mizam pe maxim doua reusite in partida de luni seara intre Empoli si Udinese.