Pronostic – Everton vs Bournemouth – 30.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 30 April, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Everton vs Bournemouth – 30.04.2016

Pronostic - Everton vs Bournemouth - 30.04.2016

Se anunta un meci foarte interesant astazi pe Goodison Park incepand cu ora 17:00. Everton o va gazdui pe Bournemouth in etapa cu numarul 36 din Premier League, ambele echipe avand probleme in defensiva.

Everton vine dupa o perioada mai putin fasta, iar in ultimele cinci etape nu s-a lipit de victorie, castigand doar trei puncte. Caramelele se afla pe locul 11, cu 41 de puncte si un golaveraj de 53-48, atacul fiind clar punctul forte in acest sezon. Lukaku si colegii sai sunt campionii remizelor in campania curenta, cu nu mai putin de 14 astfel de rezultate inregistrate pana acum.

Bournemouth a inceput sezonul ca o nou promovata si nu s-a descurcat deloc rau, realistic vorbind. Oaspetii sunt pe locul 14 fara nici o emotie cand vine vorba de retrogradare, cu 41 de puncte in dreptul lor. Acestia au zece in plus fata de zona rosie, insa nu sunt intr-o forma prea buna, dovada ca au pierdut de patru ori in ultimele cinci runde. Meciul tur a fost un adevarat spectacol la sfarsitul lunii Noiembrie, scor 3-3 pe terenul nou-promovatei.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.55
Desi va lipsi starul Cristiano Ronaldo, Real Madrid nu-si permite pasi gresiti daca vrea sa mai spere la titlul de campioana in continuare. Plus de asta si cota este destul de atractiva si merita incercata.

Tags: