Pronostic – Everton vs Tottenham – 13.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 August, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Everton vs Tottenham – 13.08.2016

Pronostic - Everton vs Tottenham - 13.08.2016

Etapa de deschidere din Premier League ne va oferi mai multe meciuri interesante, unul dintre ele urmand sa aiba loc pe Goodison Park intre Everton si Tottenham, sambata de la ora 17:00.

Caramalele spera intr-un parcurs mai bun decat in stagiunea trecuta cand s-au chinuit in a doua jumatate a clasamentului. Everton incepuse bine perioada de pregatire, cu trei victorii in primele trei meciuri. Au urmat apoi dueluri cu echipe ceva mai solide, iar echipa din Liverpool n-a mai bifat decat doua egaluri si doua infrangeri.

Tottenham a fost aproape de titlu in stagiunea trecuta, insa finalul de sezon a fost modest, astfel ca echipa a terminat doar pe locul trei, nereusind nici o victorie in ultimele patru etape. Spurs a sustinut doar trei meciuri de pregatire in aceasta vara, pierzand 1-2 vs Juventus si 0-1 vs Atletico Madrid, dar impunandu-se cu 6-1 contra lui Inter Milano. Oaspetii au plecat neinvinsi in ultimele trei deplasari aici, bifand doua egaluri si o victorie la limita, scor 1-0 in Mai 2015, in ultima etapa a campionatului de atunci.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.86
Ne asteptam la un duel deschis si frumos pe Goodison Park sambata dupa-amiaza, ambele formatii dorindu-si victoria aici. Mizam pe goluri in ambele porti, asa cum s-a intalnit in ultimul duel de pe acest teren, incheiat 1-1 in Ianuarie 2016.

Tags: