Pronostic – FC Brasov vs Dinamo – 3 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 2 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Brasov – Dinamo
pronostic FC Brasov - Dinamo liga 1Ne apropiem cu pasi repezi de finalul unui nou sezon de Liga 1, unul in care Brasovul, un oras de traditie in prima divizie, ar putea disparea cel putin pentru moment, tinand cont ca nou-promovata Corona este deja retrogradata, iar FC Brasov nu mai are mult nici ea. Situatia din clasament a stegarilor este una grava, iar programul este unul si mai complex, in conditiile in care Brasovul va da piept cu multe echipe angrenate la retrogradare in etapele ce urmeaza.

Dinamo, pe de alta parte, este aproape sigura de locul de Europa League, tinand cont ca FC Vaslui nu a primit licenta si, foarte probabil, va retrograda, iar Pandurii se afla la 10 puncte distanta in clasament.

In plus de asta, Dinamo prin vocea antrenorului Flavius Stoican si-a exprimat dorinta de a escalada o noua pozitie in clasament, vizand podiumul.

Meciul tur dintre cele doua grupari s-a incheiat cu victoria lui Dinamo, care s-a impus pe National Arena cu 2-1. Dinamo a inceput slab meciul, dar a inscris chiar in ultimul minut la primei reprize. Apoi, pe fondul unei prestatii mai reusite in startul partii secunde, a punctat din nou pe tabela prin tanarul Valentin Lazar, pentru ca Aganovic, din penalti, sa reduca din diferenta spre final, in minutul 79.

FC Brasov este, practic, obligata sa castige pe teren propriu, in masura in care atat Otelul Galati cat si Viitorul sau Sageata au o zestre apropiata de puncte si pot pune probleme in indeplinirea obiectivului.

O alta portita prin care FC Brasov poate scapa ar putea consta in trimiterea Vasluiului in Liga a 2-a, iar locul 15 sa se transforme in mod automat intr-unul neretrogradabil.

FC Brasov primeste sansa a doua la victorie in acest meci, cu o cota de 3.20. Dinamo este recompensata cu 2.40 la 2 solist, iar o posibila remiza intre cele doua formatii este cotata la 3.20.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO