Pronostic – FC Copenhaga vs Crusaders – 19.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – FC Copenhaga vs Crusaders – 19.07.2016

Pronostic - FC Copenhaga vs Crusaders - 19.07.2016FC Copenhaga si Crusaders se intalnesc astazi de la ora 20:15 in preliminariile UEFA Champions League, cu precizarea ca echipa care va merge mai departe va da peste Astra Giurgiu.

FC Copenhaga este mare favorita la calificare dupa ce a castigat meciul tur din deplasare cu scorul de 3-0, asa ca nu prea se mai pune problema calificarii. Campioana din Danemarca a disputat doua meciuri oficiale in noua stagiune, ambele castigate cu 3-0. Mai exact, echipa gazda vine dupa inceputul de Superliga, acolo unde a trecut de Lyngby pe teren propriu. Ne asteptam la o noua victorie destul de categorica din partea echipei gazda, net superioara in acest moment.

Crusaders este campioana din Irlanda de Nord si vine dintr-un fotbal inferior fata de cel danez, realistic vorbind. Echipa din peninsula n-a avut prea multe de spus in primul meci jucat acasa, asa ca se vede ca si eliminata din aceasta competitie. Ultimul amical de oaspeti a avut loc la sfarsitul lunii Iunie si a fost castigat cu 3-0 in fata celor de la Bala.

Pronostic: Copenhaga -1.5 HA @ 1.44
Dupa ce s-au aratat net superiori in meciul tur din deplasare, avem asteptari mari de la danezi si astazi, asa ca mizam pe o victorie a acestora la cel putin doua goluri diferenta, cota fiind una interesanta si atractiva in conditiile date.

Tags: