Pronostic – FC Porto vs Guimaraes – 10.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 September, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – FC Porto vs Guimaraes – 10.09.2016

Pronostic - FC Porto vs Guimaraes - 10.09.2016

Diseara de la ora 22:30, cea de-a patra etapa din Portugalia Primeira Liga ne va oferi duelul dintre FC Porto si Guimaraes.

Gazdele au clar prima sansa, atat pe hartie, cat si la agentiile de pariuri. FC Porto a inceput campionatul cu doua succese, insa a urmat apoi esecul de pe terenul rivalilor de la Sporting Lisabona, scor 1-2. Momentan, echipa se afla pe locul sase, insa o victorie diseara ar putea sa o duca pe podium. Sase puncte si un golaveraj de 5-3 au cei de la Porto in dreptul lor.

Guimaraes a inceput cu un esec noua stagiune, insa este intr-o crestere remarcabila de forma, venind dupa doua victorii in ultimele doua etape. Cu sase puncte, la fel ca si adversara de diseara, Guimaraes se afla pe locul cinci, avand un golaveraj mai bun, de 7-4. Oaspetii au pierdut ultimele 12 deplasari pe acest teren. Totusi Guimaraes a castigat ultimul duel oficial cu Porto, scor 1-0 acasa in Ianuarie anul acesta. Se anunta un meci interesant si de ce nu, spectaculos.

Pronostic: 1 @ 1.35
Fara sa riscam prea mult, am ales un pariu simplu. Ne asteptam ca FC Porto sa isi confirme superioritatea, diseara pe teren propriu, nepermitandu-si inca un pas gresit dupa esecul inregistrat in etapa precedenta.

Tags: