Pronostic – FC Porto vs Sevilla – 3 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 3 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Porto – Sevilla
pronostic fc porto sevilla europa leagueIn ciuda performantelor mai putin reusite inregistrate in campionatul Portugaliei, FC Porto a ajuns pana in faza sferturilor de finala si spera sa nu se opreasca decat in ultimul act. FC Sevilla, in schimb, a acces in aceasta faza dupa un duel de foc cu rivala locala, Betis Sevilla, impotriva careia a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se distanta pe tabela de marcaj.

FC Porto se afla in momentul de fata la o distanta considerabila de liderul din Liga Sagres si nu prea mai are pentru ce trage pe acest final de sezon. Decat, evident, pentru trofeul pus in joc in Europa League, acolo unde se mai afla in cursa si Benfica Lisabona, nimeni alta decat finalista de anul trecut.

Gazdele nu pot conta pe Helton, accidentat grav la tendonul lui Ahile. In alta ordine de idei, Alex Sandro se intoarce dupa o suspendare si va evolua cu siguranta in flancul stang al defensivei. Abdoulaye Ba, in schimb, este ineligibil si nu poate juca pentru Fc Porto.

Echipa probabila a lui FC Porto (modul de joc 4-3-3): Fabiano – Danilo, Maicon, Mangala, Sandro – Eduardo, Fernando, Defour – Varela, Martinez si Quaresma.

Si FC Sevilla este macinata de accidentari pe acest final de sezon. Pe langa Cristoforo, Cheryshev si Carrico, toti accidentati, formatia spaniola nu ii poate arunca in lupta cu aceasta ocazie pe Stephane Mbia si Federico Fazio, ambii suspendati.

Exista dubii si in ceea ce priveste prezenta in teren a lui Diogo Figueiras, usor incert inaintea acestei deplasari.

Echipa probabila a lui FC Sevilla (modul de joc 4-2-3-1): Varas – Moreno, Pareja, Navarro, Coke – Iborra, Trochowski – Reyes, Rakitic, Vitolo – Gameiro.

Statutul de echipa gazda o pune pe FC Porto in situatia de a fi favorita la victorie in mansa tur. Casa de pariuri online Unibet ne propune o cota de 1.90 pentru victoria formatiei portugheze.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO