Pronostic – FC Sevilla vs Real Betis – 13 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 13 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Sevilla – Real Betis
pronostic sevilla real betis optimi europa leagueDaca Serie A ne-a rezervat un duel Juventus vs Fiorentina in optimile de finala ale Europa League, Primera Division, la randul ei, nu a ramas datoare, propunandu-ne un duel interesant intre FC Sevilla si Real Betis. Carevasazica, un duel al orasului Sevilla, din Spania, care ne aduce aminte intr-o oarecare masura de confruntarea din urma cu cativa ani buni dintre Steaua Bucuresti si Rapid Bucuresti, pe atunci, in sferturile de finala ale Cupei UEFA.

Ultimele 24 dueluri directe dintre cele doua grupari din Sevilla au generat nici mai mult nici mai putin de 24 de goluri, 6 cartonase rose si, atentie, 41 de cartonase galbene. Faceti media si ganditi pozitiv, asteptand totodata cel putin trei goluri in acest duel 100% spaniol.

Cu cateva luni in urma, Sevilla s-a impus in fata lui Real Betis cu un zdrobitor 4-0, ceea ce inseamna ca Betis a avut de invatat ceva din acea experienta si, spunem noi, e foarte putin probabil ca acel scor sa se mai repete de aceasta data.

Plusam, mizand pe un rezultat de egalitate, presarat de multe goluri. Casa de pariuri online Bet365 ne propune o cota de 1.70 pentru un joc cu cel putin trei goluri inscrise, in timp ce un potential scor final 2-2 este cotat la 21.00.

Echipe probabile

Primul 11 al Sevillei (sistem de joc 4-2-3-1): Varas – Moreno, Carrico, Fazio, Coke – Iborra, Cristoforo – Reyes, Rakitic, Vitolo – Gameiro.

Nicolas Pareja a contactat un virus si va lipsi si in acest joc pentru formatia gazda. Diego Perotti este incert, ca de altfel si Stephane Mbia. Kevin Gameiro este favorit la titularizare dupa ce a inscris in campionat, incununandu-si prestatia si cu o pasa de gol.

Primul 11 al lui Real Betis (sistem de joc similar): Adan – Juanfran, Perquis, Figueras, Vila – Reyes, N’Diaye – Cedrick, Verdu, Vadilio – Castro.

La oaspeti lipsesc, aleator, urmatorii: Nosa, Xavi Torres, Nacho, Chuli (toti accidentati), iar Nono este suspendat.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO