Pronostic – FC Vaslui vs FC Brasov – 31 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 31 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Vaslui – FC Brasov
pronostic fc vaslui fc brasov liga 1Spre deosebire de perioada in care FC Brasov isi asigura un loc caldut in prima jumatate a clasamentului inca de la inceputul returului, iar spre final isi permitea luxul de a pierde impotriva unor echipe clasate mai slab, situatia actuala a ‘stegarilor’ este una mai degraba disperata.

FC Brasov se afla in lupta pentru salvarea de la retrogradare, alaturi de Viitorul Constanta, U Cluj, Sageata Navodari si nu numai. Cu un lot destul de experimentat, ii numim aici pe Andrei Cristea, Mugurel Buga sau Romeo Surdu, FC Brasov nu a izbutit sa faca prea multe in aceasta editie de campionat. Principalul lucru care nu a functionat, pare-se, a fost banca tehnica, in permanenta schimbare.

Brasovenii au schimbat peste cinci antrenori in acest campionat. Au inceput cu seniorul de varsta Adrian Szabo, pentru ca etapa a XXV-a sa il gaseasca la timona pe fostul secund al lui Dinamo, Cornel Talnar.

‘Tantarul’ incearca astfel sa isi treaca in CV salvarea Brasovului de la retrogradare, obiectiv destul de dificil de pus in aplicare cu atat mai mult cu cat adversarul de luni, FC Vaslui, este foarte redutabil pe teren propriu, iar U Cluj joaca foarte bine (vezi victoria cu CFR Cluj de etapa trecuta).

Meciul tur dintre cele doua grupari s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Liviu Antal a deschis scorul pentru moldoveni de la punctul cu var, iar Romeo Surdu a punctat pentru 1-1 in minutul 42, repriza secunda fiind una fara istoric si, bineinteles, fara gol marcat, desi ambele echipe si-au incercat rand pe rand norocul la poarta.

In opinia caselor de pariuri, FC Vaslui este favorita la castigarea acestei dispute cu o cota de 1.75 la victorie. Stegarii sunt rasplatiti de Sportingbet cu o cota de 4.50, in timp ce repetarea deznodamantului din jocul tur, X solict, primeste o cota de 3.50 din partea aceluiasi bookmaker.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO