Pronostic – FCSB vs CSU Craiova – 13.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 11 May, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – FCSB vs CSU Craiova – 13.05.2017

Pronostic - FCSB vs CSU Craiova - 13.05.2017

Sambata seara toti ochii vor fi pe meciurile din play-off-ul Ligii 1, meciurile care vor decide noua campioana a Romaniei. Aici ne indreptam atentia catre duelul dintre FCSB si CSU Craiova, de la ora 20:00.

Stelistii sunt pe locul doi in acest moment in Liga 1, la egalitate de puncte cu liderul FC Viitorul, doar ca au dezavantaj in meciurile directe. Ros-albastrii nu au voie sa se incurce, altfel pot pierde chiar si pozitia secunda. Pentru a castiga titlul, formatia gazda are nevoie de trei puncte, dar pe langa asta trebuie sa se incurce si Viitorul acasa cu CFR Cluj.

CSU Craiova a odihnit jucatorii de baza in etapa trecuta contra Viitorului, iar asta a creat controverse. Acum se vehiculeaza ca Multescu va trimite echipa de baza in teren, desi pe olteni ii asteapta meciul de cupa peste cateva zile. CSU Craiova a pierdut toate cele trei deplasari contra Stelei din 2014 pana in prezent in campionatul intern.

Pronostic: Sub 1,5 goluri in r1 @ 1.44
Mizam pe un meci destul de strans, sau cel putin pe o prima repriza destul de stransa, mai ales daca oltenii vor folosi jucatori de baza, asa cum s-a vehiculat in ultimele zile in presa.

Tags: