Pronostic – Fenerbahce vs Braga – 10.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Fenerbahce vs Braga – 10.03.2016

Pronostic - Fenerbahce vs Braga - 10.03.2016

Doua echipe aflate intr-o forma foarte buna vor fi adversare joi seara de la ora 20:00 in optimile Europa League. Fenerbahce si Braga se vor duela in mansa tur, gazdele avand oarecum prima sansa, atat la pariuri, cat si pe hartie.

Turcii sunt intr-o forma de zile mari, venind aici dupa opt meciuri la rand fara esec, cu cinci succese si trei remize. De asemenea, e bine de stiut ca Fener a incasat doar doua goluri in ultimele sase partide, ofensiva fiind de asemenea la inaltime. Plus de asta, Fenerbahce a inregistrat nu mai putin de 14 victorii si patru remize in ultimele 18 jocuri acasa.

Braga este de asemenea intr-o forma destul de buna, desi in ultimele saptamani par int-o oarecare scadere. Lusitanii sunt neinvinsi in ultimele 15 jocuri oficiale, trecandu-si in cont noua victorii si sase rezultate de egalitate. Este interesant faptul ca patru din ultimele sase deplasari ale oaspetilor s-au incheiat cu scorul de 0-0, Braga punand mare accent pe defensiva in jocurile de pe teren strain.

Pronostic: 1 solist @ 1.75
Fenerbahce traverseaza o perioada excelenta dupa cum spuneam, iar in meciul de pe teren propriu ne asteptam sa isi confirme superioritatea. Braga nu trebuie nici ea neglijata, asa ca nu va recomandam sa riscati o suma prea mare pe acest duel.

Tags: ,