Pronostic – Fiorentina vs Frosinone – 01.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 31 October, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Fiorentina vs Frosinone – 01.11.2015

Pronostic - Fiorentina vs Frosinone - 01.11.2015

Fiorentina si Frosinone vor fi puse fata in fata duminica de la orele pranzului, mai exat 13:30, ora Romaniei, atunci cand trupa din Firenze tinteste catre alte trei puncte.

Fiorentina s-a aflat chiar si pe pozitia de lider in acest sezon, insa la ora actuala este pe locul trei, cu 21 de puncte si un golaveraj de 18-8. Gazdele au doua puncte in minus fata de liderul AS Roma, fiind la egalitate cu Napoli (2) si Inter (4). Patru victorii si un egal este bilantul Fiorentinei pe teren propriu, avand un atac solid, dar o defensiva de-a dreptul impresionanta acasa (9-2 golaveraj acasa).

Frosinone se afla inca in cautarea primului succes pe teren strain, inregistran pana acum un egal si patru infrangeri, nefiind tocmai punctul lor forte acest lucru. Echipa vizitatoare a marcat o singura data in patru deplasari, primind in schimb sapte goluri. Per total, Frosinone este pe locul 17, cu zece puncte si cu un golaveraj de 8-12, la patru lungimi de prima pozitie retrogradabila si se anunta un sezon destul de incins si nelipsit de emotii pentru echipa proaspat promovata in Serie A.

Pronostic: Fiorentina -1.5 HA @ 1.73
Fiorentina e net superioara din toate punctele de vedere la ora actuala, fara indoiala, iar noi mergem pe un succes clar al gazdelor, la cel putin doua goluri diferenta duminica in fata unei nou-promovate.

Tags: