Pronostic – Fiorentina vs Livorno – 05 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 4 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Fiorentina-Livorno
pronostic fiorentina cu livorno serie a 2013 2014Vazuta ca una dintre echipele capabile sa produca surpriza in actuala editie de campionat, Fiorentina se gaseste la inceputul anului in situatia de a spera sa treaca peste Napoli in clasament, echipa aflata pe ultimul loc de pe podiumul Serie A.

Trupa viola incearca sa isi imbunateasca seria de trei victorii consecutive pe teren propriu, duminica, in fata unui adversar care nu ne spune prea multe, Livorno.Legat de Livorno, sa amintim ca oaspetii din aceasta intalnire nu au castigat niciun meci in ultimele sase etape ale campionatului italian de fotbal; situatia este cu atat mai alarmanta in momentul in care intra in discutie exclusiv meciurile disputate departe de propriul fief, Livorno nereusind nici macar un punct in ultimele sase deplasari.

Startul de sezon a fost unul promitator pentru Livorno, insa caderea ce a urmat nu avea decat sa vina ca o confirmare a lotului firav de care dispune aceasta formatie, angrenata in lupta pentru salvarea de la retrogradare alaturi de Catania si Sassuolo.

Fiorentina nu se poate folosi in primul meci din 2014 de Mario Gomez si Ahmed Hegazy, ambii accidentati. Gomez urmeaza sa se intoarca la antrenamente cat de curand. In alta ordine de idei, Massimo Ambrosini este favorit la titularizare in detrimentul lui David Pizarro.

Echipe probabile

Fiorentina (4-3-3): Neto – Pasqual, Savic, Rodriguez, Tomovic – Valero, Ambrosini, Aquilani – Vargas, Rossi si Cuadrado.

Livorno (3-5-1-1): Bardi – Coda, Rinaudo, Ceccherini – Schiattarella, Luci, Biagianti, Greco, Lambrughi – Siligardi – Paulinho.

Jucatori ineligibili Livorno – Alfonso De Lucia si Ramos Borges Emerson, ambii suspendati pentru aceasta deplasare complicata. Siligardi urmeaza sa fie inclus in distributia de start, dupa ce Innocent Emeghara si-a facut deja bagajele si pare mai pregatit ca oricand sa paraseasca pe Livorno.

In concluzie, mizam pe o victorie la limita a Fiorentinei, in cota 1.35 la agentia de pariuri online Betfred. Recomandam, de asemenea, si un pariu in miza medie pe ambele echipe sa inscrie.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO