Pronostic – Fiorentina vs Sassuolo – 6 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Fiorentina – Sassuolo
pronostic Fiorentina - Sassuolo serie aFiorentina se afla la finalul unui sezon bunicel, in conditiile in care investitiile facute au fost demne de un loc de Champions League. La final, insa, trupa viola are asigurat biletul de Europa League, unde va reprezenta Italia in faza preliminariilor pentru a-si asigura calificarea in grupe.

Catania a obtinut o victorie incredibila pe teren propriu in fata lui AS Roma, rezultat in urma caruia Juventus a devenit campioana si din punct de vedere matematic, Bologna a obtinut un rezultat de egalitate destul de bun in lupta pentru salvare, ceea ce o obliga pe nou-promovata Sassuolo sa inregistreze macar un rezultat de egalitate pe Artemio Franchi. In cazul in care Sassuolo va pleca cu o victorie de pe Artemio Franchi, Bologna-Catania de saptamana viitoare ii poate asigura lui Sassuolo ramanerea in Serie A.

Sassuolo s-a bazat in acest sezon pe un principiu pe cat de ieftin, pe atat de nesanatos. Nou-promovata a imprumutat un numar considerabil de jucatori … unii au dat randament, altii nu, iar Sassuolo se gaseste acum in situatia ingrata de a trai cu cutitul la os pana in ultima runda.

De la Fiorentina nu ii vom putea vedea pe Mario Gomez si pe Ante Rebic, ambii fiind accidentati.

Formula probabila de start a Fiorentinei (asezare in teren 4-3-3): Neto, Tomovic, Valero, Pizarro, Rodriguez, Savic, Matri, Pasqual, Aquilani, Cuadrado si Ilicic.

Formula probabila de start a lui Sassuolo (asezare in teren 4-3-3): Pegolo, Longhi, Missiroli, Gazzola, Cannavaro, Brighi, Antei, Biondini, Zaza, Berardi si Sansone.

Din punct de vedere statistic, Sassuolo a incheiat in under 2.5 de fiecare data in ultimele 4 deplasari din Serie A. Pentru ca acest lucru sa se repete si pe Artemio Franchi, agentia de pariuri sportive online Sportingbet ne propune o cota de 2.20. De asemenea, va recomandam si un pariu pe victoria gazdelor, la 1.53 in oferta aceluiasi bookmaker.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO