Pronostic – Frankfurt vs Leipzig – 23.09.2018

Bilet realizat de Pariuri in 23 September, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Frankfurt vs Leipzig – 23.09.2018

Unul dintre cele 2 meciuri din Bundesliga din aceasta seara ii va pune fata in fata pe Frankfurt si RB Leipzig. Avand in vedere ultimele intalniri dintre cele 2 tabere si evolutie pe care au avut-o in acest sezon, ne asteptam sa vedem un meci echilibrat.

Frankfurt se afla pe locul 12 in clasament, cu doar 3 puncte acumulate dupa 3 meciuri jucate. Acest sezon, echipa a bifat 1 victorie si 2 infrangeri, avand 4 goluri inscrise si 5 incasate. Ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu in toate competitiile au fost infrangeri pentru echipa. In ceea ce priveste partidele jucate impotriva RB Leipzig, Frankfurt este neinvinsa in ultimele 2 meciuri, bifand un egal de 2-2 si o victorie de 2-1. Cu o formatie de 4 – 2 – 3 – 1, il vom vedea Haller in atac. Chandler, Sancedo, Paciencia sunt accidentati si nu vor putea juca diseara, iar Willems este suspendat.

Echipa oaspete a fost invinsa intr-un singur meci din ultimele 5 meciuri din toate competitiile. In ceea ce priveste noul sezon din Bundesliga, RB Leipzig se afla pe locul 10 cu 4 puncte. Dupa o victorie, un egal si o infrangere, echipa are un golaveraj de 5-7. Pana acum, Augustin si Werner sunt marcatorii principali ai echipei, cu cate 2 goluri inscrise fiecare. Cu Poulsen si Werner in atac, echipa va avea o formatie de star de 4 – 4 -2.

Ponturi pariuri Frankfurt vs Leipzig:

  • X2 @ 1.40
  • GG @ 1.53