Pronostic – Genoa vs Juventus – 16 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 16 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Genoa – Juventus
pronostic genoa juventus serie aSeria de patru meciuri fara infrangere a lui Genoa s-a incheiat saptamana trecuta, la Verona, cu Chievo, dar echipa se afla in continuare in prima parte a clasamentului din Serie A, departe de zona retrogradarii.

Juventus a primit un gol tarziu de la Fiorentina, in prima mansa a optimilor Europa League, complicandu-si astfel viata in aceasta competitie. Este posibil, asadar, ca Antonio Conte sa menajeze cativa titulari pentru a-i avea in forma maxima in returul cu trupa viola.

Cel mai probabil, Juventus va pleca cu o victorie de la Genoa, insa una muncita, de moral pentru returul de pe Artemio Franchi, cu Fiorentina. In cazul in care Genoa va musca din momeala lui Juve, care cedeaza in mod frecvent posesia balonului si se lasa dominata, astfel incat sa loveasca pe contraatac, misiunea Batranei Doamnei la Genoa va fi cu atat mai usoara.

Ioannis Fetfatzidis, Giuseppe Sculli si Paolo De Ceglie concureaza pentru un loc in flancul stang de atac al gazdelor. Lipsesc, in schimb, Alessandro Gamberini, Juraj Kucka, Antonio Donnarumma, Sime Vrsaljko, Luca Antonini (accidentati) si Isaac Cofie (suspendat).

Echipa probabila a lui Genoa (sistem de joc 3-4-3): Perin – Marchese, Portanova, Burdisso – Antonelli, Bertolacci, Matuzalem, Motta – Fetfatzidis, Gilardino, Konate.

Sistemul de rotatie pus in aplicare la mijlocul acestei saptamani il pune pe Antonio Conte in situatia de a trimite multi titulari de drept in primul 11. Cu toate acestea, Conte trebuie sa se gandeasca si la celalalt obiectiv pe care il are de bifat, si anume castigarea Europa League in finala de pe Juventus Stadium.

Lipsesc muntenegreanul Mirko Vucinic si Simone Pepe, ambii accidentati.

Echipa probabila a lui Juventus Torino (sistem de joc 3-5-2): Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah – Llorente si Tevez.

Juventus primeste din partea casei de pariuri online Unibet o cota de 1.45 la victorie, iar un eventual rezultat corect 1-2 este cotat la 9.00!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO