Pronostic – Germania vs Brazilia – 27.03.2018

Bilet realizat de Pariuri in 27 March, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Germania vs Brazilia – 27.03.2018

Pronostic - Brazilia vs Argentina - 11.11.2016

Un alt meci echilibrata in aceasta seara va avea loc intre Germania si Brazilia. Cele 2 echipe se afla intr-o forma buna, fara nicio infrangere un ultimele 5 partide.

Germania
Echipa gazda a reusit sa bifeze 22 de meciuri fara nicio infrangere, echipa castigand 7 meciuri consecutive. Germania nu a reusit sa castife niciunul din ultimele 3 intalniri, toate acestea terminandu-se la egalitate. Echipa a castigat unltima partida jucata acasa impotriva Braziliei, care a avut loc in 2011 si s-a terminat cu scorul de 3-2. Se pare ca in aceasta intalnire vor fi multi jucatori care vor sta pe bara din cauza accidentarilor, printre ei numarandu-se si Can, Ozil si Muller.

Brazilia
Brazilia a castigat 2 din ultimele 5 intalniri impotriva celeilalte protagoniste, Germania. Cu 5 victorii si 3 egaluri in ultimeele 8 meciuri, echipa este pregatita sa lupte impotriva taberei adverse. Ultimul meci al echipei a avut loc impotriva Rusiei ( 3-0) toate cele 3 goluri fiind inscrise in cea de-a doua repriza de catre Miranda, Coutinho si Paulinho. In 3 din utlimele 5 meciuri au fost inscrise peste 25 goluri.

Pronostic Germania vs Brazilia: GG @ 1.62
Fireste, ne asteptam ca atacurile celor doua tabere sa iasa la rampa si sa vedem cel putin un gol din partea fiecarei echipe in amicalul de cinci stele programat in seara aceasta.