Pronostic – Germania vs Mexic – 17.06.2018

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Germania vs Mexic – 17.06.2018

Avand in vedere ultimele intalniri dintre cele 2 echipe, Germania este neinvinsa si ne asteptam sa o vedem castigand si in aceasta seara.

Gazdele au fost invinse in doar 2 meciuri din ultimele 25 din toate competitiile. Germania a marcat peste 1.5 goluri in 2 din ultimele 5 partide. Referitor la meciurile din Cupa Mondiala, echipa a reusit sa castige ultimele 10 meciuri consecutive.  In 8 dintre acestea, Germania a marcat cel putin 3 goluri. Cele mai multe goluri inscrise intr-o astfel de intalnire a fost in meciul jucat impotriva lui San Marino, in deplasare, unde echipa a castigat cu scorul de 8-0. Din cauza accidentarilor, este posibil ca Mesut Ozil sa nu joaca in aceasta confruntare.

Pe de cealalta parte, Mexic nu are nicio victorie in ultimele 4 confruntari impotriva Germaniei, echipa bifand 2 egaluri si 2 infrangeri. Intr-un singur meci din ultimele 5, echipa a reusit sa marcheze peste 2.5 goluri. In ceea ce priveste meciurile de la Mondiala, Mexic a avut o performanta buna, avand in vedere ca a fost invinsa in doar un singur meci din ultimele 16. Se pare ca nu sunt jucatori lipsa si ca echipa va juca intr-o formla de 4 – 1 – 4 – 1, cu Jimenez in atac si Ochoa in poarta.

Ponturi pariuri Germania vs Mexic:

  • 1 solist @ 1.48
  • Sub 3,5 goluri @ 1.44