Pronostic – Germania vs Mexic – 29.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 29 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Germania vs Mexic – 29.06.2017

Cel mai interesant eveniment programat astazi vine de la Cupa Confederatiilor, acolo unde vom afla a doua finalista din 2017, Germania si Mexic fiind protagonistele.

Germania este favorita la pariuri si pe hartie, chiar daca Joachim Low a lasat o buna parte din jucatorii de baza acasa pentru acest turneu. Nemtii au o cota in jur de 2 pentru un eventual succes diseara si pana acum e bine de stiut ca nu ai pierdut niciodata in fata Mexicului, bifand doua remize si doua succese de-a lungul timpului.

De cealalta parte, selectionata din Mexic a adunat sapte puncte in faza grupelor, terminand in spatele Portugaliei din cauza golaverajului. Mexicanii au o echipa buna, solida si capabila sa se bata de la egal la egal diseara, insa sunt ceva probleme la nivel de lot. Selectionata Mexicului a jucat azi-noapte un amical cu Ghana (1-0), insa au fost folositi alti jucatori, fireste.

Pronostic: 1X @ 1.30
Consideram ca Germania are un lot superior cam la orice capitol si in orice compartiment. Mergem pe cel putin un egal scos de nemti diseara, cota fiind una acceptabila, de incercat, chiar daca nu este tocmai astronomica.