Pronostic – Grecia vs Finlanda – 15.11.2018

Bilet realizat de Pariuri in 15 November, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Grecia vs Finlanda – 15.11.2018

Unul dintre meciurile care se vor juca in aceasta seara in Liga C ii va pune fata in fata pe Grecia si Finlanda in cea de-a 5-a runda. Ne asteptam sa vedem un meci destul de echilibrat inclinat in favoarea Finlandei, avand in veder eultimele partide jucate intre cei 2 protagonisti.

Grecia ocupa locul 2 in clasamentul Grupei 2 dupa 2 victorii si 2 infrangeri. Pana acum echipa a acumulat 6 puncte si are un golaveraj de 3-4. In doar o singura partida dintre cele jucate pana acum au fost inscrise peste 2.5 goluri. Referitor la ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, Grecia se afla intr-o stare buna, fiind invinsa intr-un singur meci si bifand o infrangere si 3 victorii. In plus,Grecia a reusit sa castife 4 din ultimele 5 partide jucate acasa impotriva Finlandei.

Echipa oaspete are 12 puncte si se afla pe primul loc. Dupa 4 victorii, echipa a inscris 5 goluri si nu a primit niciunul. Cu 3 goluri marcate, Pukki este marcatorul principal al echipei, urmat de Soiri si Kamara. Finlanda se afla intr-o stare foarte buna, avand in vedere ca a fost invinsa in doar un singur meci din ultimele 14. Refertitor la numarul de goluri marcate, jucatorii nu au reusti sa inscrie peste 1.5 goluri in 3 din ultimele 5 partide jucate.

Ponturi pariuri Grecia vs Finlanda:

  • 1X @ 1.28
  • Sub 2,5 goluri @ 1.44