Pronostic – Hamilton vs Rangers – 16.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 15 December, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Hamilton vs Rangers – 16.12.2016

Cea de-a 18-a etapa din Scotia Premiership va debuta vineri seara la ora 21:45, iar echipele care vor deschide etapa sunt Hamilton si Glasgow Rangers.

Hamilton nu s-a lipit de victorie in ultimele cinci meciuri de campionat, bifand patru remize si un esec. Totusi oaspetii vin dupa infrangerea pe terenul lui Celtic, scor 0-1, tinandu-se destul de tare in fata unei echipe net superioare. Cu 16 puncte si un golaveraj de 18-23, Hamilton este pe locul opt, avand ca obiectiv ramanerea in Premiership si pentru stagiunea urmatoarea.

Glasgow Rangers este pe locul secund moment, cu 32 de puncte, 11 in minus fata de liderul Celtic, dar si cu doua meciuri in plus disputate. Asadar, alb-albastrii nu prea au pretentii la titlu anul acesta, realistic vorbind. Rossiter si compania dispun de un golaveraj de 23-17, nu tocmai impresionant, tinand cont de asteptari. Cand vine vorba de meciurile jucate in deplasare. Rangers a bifat trei victorii, doua egaluri si trei meciuri pierdute, primind 13 goluri in opt meciuri pe teren strain.

Pronostic: 2 @ 1.55
Fara sa ne complicam prea mult, mergem pe mana echipei mai bine cotate, Glasgow Rangers. Alb-albastrii sunt favoriti si traverseaza o perioada buna. Nu va fi usor, Hamilton tinandu-se bine acum cateva zile in fata liderului detasat, Celtic (0-1).

Tags: