Pronostic – Hannover vs Leverkusen – 22.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic gladbach leverkusen bundesliga

Hannover si Leverkusen sunt doua dintre formatii solide ale campionatului german in stagiunea curenta, ambele luptand pentru locuri de eurocupe. Acestea vor fi puse fata in fata sambata dupa amiaza de la ora 16:30, intr-un meci din cea de-a 12-a etapa a campionatului.

Hannover se afla intr-o forma buna, venind dupa trei victorii consecutive. Echipa a urcat pe locul patru in urma acestor rezultate, avand 19 puncte in dreptul ei. Surprinzator este golaverajul negativ pentru aceasta zona a clasamentului, 9-11, atacul reprezentand marae problema. Doar penultima clasata, Hamburg, are o ofensiva mai ineficienta in acest moment.

Bayer Leverkusen pare de nerecunoscut, nereusind sa isi intre inca in ritmul obisnuit. In ultimele cinci etape echipa a oscilat intre evolutii bune si mai putin bune, bifand o victorie, trei egaluri si o infrangere. Leverkusen are 17 puncte si un golaveraj de 17-15, cifre care o plaseaza pe locul sase, la doua puncte de pozitiile ce duc in Champions League si la trei puncte de podium.

Ultima deplasare a lui Bayer Leverkusen pe acest teren s-a incheiat nedecisa, scor 1-1 in Martie anul acesta, asta dupa ce KieSling si colegii sai castigasera in tur, scor 2-0 acasa.

Pronostic: Sub 3.5 goluri @ 1.36
Mizam pe un meci strans si destul de echilibrat. Hannover are o defensiva solida si un atac foarte modest. Leverkusen sta ceva mai bine la nivel ofensiv, insa cu siguranta nu va veni aici sa faca instructie cu echipa adversa.