Pronostic – Heracles vs Feyenoord – 2 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 2 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Heracles – Feyenoord
pronostic heracles feyenoord campionatul olandeiFeyenoord merge la Heracles pentru a bifa inca o victorie in campionat, dar nu oricum, ci fara Graziano Pelle, care isi ispaseste astfel ultima etapa de suspendare dintr-un total de 4 dictate impotriva sa. Spre surprinderea multor specialisti, dar si a jurnalistilor olandezi, Feyenoord s-a miscat destul de bine in lipsa sa, obtinand trei victorii consecutive si imbunatatindu-si golaverajul in mod vizibil dupa cele 9 goluri marcate.

Obiectivul lui Feyenoord Rotterdam pentru acest final de sezon consta in obtinerea unui loc 2 in Eredivisie, care i-ar garanta gruparii din Rotterdam prezenta in preliminariile Ligii Campionilor, din vara.

Heracles nu impresioneaza nici macar atunci cand vine vorba strict de jocurile de pe teren propriu. Cu un singur succes obtinut in ultimele 4 jocuri consumate in propriul fief, Heracles, cel putin la o prima vedere, nu reprezinta o amenintare reala pentru Feyenoord.

Dario Vujicevic si Jeroen Veldmate lipsesc de la formatia gazda din pricina unor accidentari mai mult sau mai putin grave. Jens Streutker este apt de joc si ar trebui sa evolueze in centrul defensivei, asa cum a facut-o si cu NEC Nijmegen.

Echipa de start a lui Heracles (modul de joc 4-2-3-1): Pasveer – Wierik, Streutker, Schenkeveld, Davidson – Bruns, Quansah – Rosheuvel, Tannane, Linssen – Uth.

Pe langa Graziano Pelle, accidentat, Feyenoord nu ii va avea in lot pentru aceasta deplasare nici pe veteranul Joris Mathijsen sau John Goossens (accidentati). Probleme reduse, asadar, pentru antrenorul Ronald Koeman.

Echipa de start a lui Feyenoord (modul de joc 4-3-3): Mulder – Indi, Kongolo, Vrij, Janmaat – Vilhena, Clasie, Immers – Boetius, Vrede si Schaken.

Feyenoord a incheiat fara gol primit ultimele trei meciuri contand pentru campionat, unde a marcat, dupa cum aminteam si mai sus, nici mai mult nici mai putin de noua goluri.

Cu un atac impresionant de partea sa, Feyenoord cel mai probabil se va impune si cu Heracles. Casa de pariuri online BetVictor ofera o cota de 1.90 in acest sens!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO