Pronostic – Hertha Berlin vs Freiburg – 28 februarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 28 February, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Hertha Berlin – Freiburg
pronostic hertha freiburg bundesligaIn urma victoriei inregistrate in detrimentul lui Stuttgart, etapa trecuta, Hertha pare sa isi fi reluat, cel putin pentru moment, traseul pozitiv al rezultatelor consemnate in campionatul intern in lupta ei continua pentru indeplinirea obiectivului, si anume locurile 1-6. Posibila absenta a lui Adrian Ramos de la gazde ar putea fi considerata, printre altele, o mare lovitura pentru Hertha.

Freiburg, in schimb, a pierdut in 3 din ultimele 4 jocuri din Bundesliga si se afla adanc afundata in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cu alte cuvinte, oaspetii de la Freiburg au neaparata nevoie de 3 puncte aici!

Levan Kobiashvili ar putea fi distribuit din nou in centrul apararii, in conditiile in care  Fabian Lustenberger este ineligibil pentru acest joc. Nico Schulz si Änis Ben-Hatira concureaza pentru postul de aripa stanga, in timp ce Adrian Ramos (incert) ar putea fi inlocuit in formula de start cu Sami Allagui si, respectiv, Marcel Ndjeng aripa dreapta in trioul din spatele unicului atacant.

Hertha Berlin (modul de joc 4-2-3-1): Kraft – Bergh, Kobiashvili, Langkamp, Pekarik – Cigerci, Hosogai – Schulz, Skjelbred, Allagui – Ramos.

In ceea ce o priveste pe Freiburg, Pavel Krmas ramane totusi prima optiune in axul central al defensivei, urmand ca managerul Christian Streich sa se decida daca il va folosi pe Matthias Ginter la mijlocul terenului. Christian Gunter il va inlocui pe Mensur Mujdza (accidentat), iar Vaclav Pilar si Felix Klaus se bat pentru un loc in flancul stang.

Lipsesc, de asemenea, din cauza unor accidentari urmatorii: Sebastian Freis, Marco Terrazzino si Vegar Hedensted.

Freiburg (modul de joc 4-4-1-1): Baumann – Sorg, Ginter, Hohn, Gunter – Schmid, Schuster, Fernandes, Pilar – Darida – Mehmedi.

Primul meci al etapei din Germania este listat pe site-ul agentiei de pariuri sportive online William Hill cu urmatoarele cote: 1.67 pentru victoria Herthei, 9.00 pentru scor final 2-1 si, nu in cele din urma, cota 2.00 in schimbul unui meci spectaculos, cu cel putin trei goluri inscrise pe tabela de marcaj (over 2.5).

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO