Pronostic – Houston Rockets vs Miami Heat – 5 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 4 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Houston Rockets – Miami Heat
pronostic houston rockets miami heat nbaHouston Rockets primeste marti noapte vizita campioanei in exercitiu a NBA, Miami Heat, pe Toyota Center. Spre deosebire de alte sezoane, Rockets sta foarte bine, in conditiile in care se plaseaza pe locul 5 in Conferinta de Vest, iar Miami se afla in continuare in spatele Indianei Pacers, in Conferinta de Est. Asistam la primul duel dintre cele doua echipe, urmand ca la sfarsitul lunii Miami sa dea piept cu Houston in propria arena.

Cu 40 de victorii si 19 infrangeri la activ, Houston Rockets se afla intr-o forma foarte buna si poate emite pretentii la playoff. Acasa, procentul de victorii este unul aproape zdrobitor, 23-7, ceea ce ii da mult de gandit campioanei en-titre. Cu toate acestea, mai exista loc de imbunatatiri in jocul gazdelor, tinand cont ca este primul sezon in care Harden, Lin si Howard joaca impreuna.

Inainte de toate, un duel intre Houston Rockets si Miami Heat promite spectacol si multe puncte pe tabela de marcaj, fapt pentru care, in final, vom urmari cu atentia limita de puncte stabilita de bookmakeri.

Primul 5 al lui Houston Rockets: Parsons, Jones, Howard, Harden si Beverly.

Miami se afla, la randul ei, intr-o forma sportiva propice performantei, insa e demn de remarcat ca nu poate ajunge si mai aproape de locul 1 din Conferinta de Est, ocupat in prezent de Indiana Pacers. Principalul obiectiv al lui Miami este acela de a-l stopa pe Howard. Astfel, Bosh va avea nevoie de ajutor, poate chiar din partea lui Oden, recent recuperat.

Primul 5 al lui Miami Heat: Battier, Wade, Chalmers, Bosh si James.

Dupa cum spuneam si mai sus, ne asteptam la un joc cu multe puncte inscrise. Miami abunda in jucatori de clasa, care pot oricand sa arunce cu succes de 3 puncte, in timp ce Houston va beneficia de aportul propriilor fani. Acestea fiind spuse, ne investim sperantele intr-un pariu pe over 208 puncte, la o cota de 1.91 in oferta agentiei de pariuri online Bet365.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO