Pronostic – Irlanda de Nord vs Romania – 13.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

romania vs algeria

 

Romania se va deplasa in acest weekend pe terenul Irlandei de Nord intr-un duel care ne poate asigura in proportie foarte mare calificarea la Euro, plus ca acest meci poate decide si liderul Grupe F.

Nord-irlandezii au avut o campanie impresionanta pana acum, dovada ca dupa primele cinci etape scurse, acestia se lauda cu patru victorii. Plus de asta, au cel mai bun atac din grupa, golaverajul fiind de 8-4. Irlanda de Nord este a doua clasata, la un punct in urma noastra si la patru peste locul trei, avand o sansa extraordinara de a merge la Euro 2016.

Pe de alta parte, Romania vine la acest meci cu gandul de a-si securiza calificarea, iar pentru asta e nevoie de un succes. Probabil tricolorii s-ar multumi si cu un egal, rezultat care i-ar tine in continuare pe fotoliul de lider. Cu 13 puncte din 15 posibile, nationala noastra este singura neinvinsa in Grupa F, avand si cea mai solida aparare, golaverajul de 7-1 fiind de-a dreptul remarcabil. De precizat ca in tur i-am invins pe nord-irlandezi cu scorul de 2-0 la Bucuresti.

Pronostic: X2 @ 1.35
Pariul ales de echipa noastra pentru aceasta partida nu are o cota tocmai atractiva in acest moment, insa e destul de ok dupa parerea noastra, avand in vedere si situatia actuala, cu Romania aflata intr-o perioada buna si dornica de afirmare.