Pronostic – Italia vs Suedia – 17.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Italia vs Suedia – 17.06.2016

Pronostic - Italia vs Suedia - 17.06.2016Meciul care va deschide ziua de fotbal in Franta la Campionatul European le va pune fata in fata pe Italia si Suedia incepand cu ora 16:00.

Italienii sunt oarecum favoriti la agentiile de pariuri, mai ales ca au impresionat in prima etapa. Asteptarile nu erau mari de la Italia inaintea turneului, insa tocmai aceasta postura ii place echipei lui Conte. Chiellini si compania au trecut de Belgia cu scorul de 2-0 dupa un joc organizat perfect din punct de vedere defensiv si nu numai. Acum Italia este lider in Grupa E, cu trei puncte si spera la un nou succes astazi.

Suedezii, in frunte cu Zlatan Ibrahimovic, vin dupa remiza scoasa in fata Irlandei in prima etapa, scor 1-1, impartind momentan pozitia a doua. Nordicii nu au voie sa piarda acest meci, mai ales ca in ultima runda vor da piept cu Belgia, una dintre favoritele la castigarea EURO 2016. Suedia a pierdut ultimul duel cu Italia, scor 0-1 in Noiembrie 2009, intr-un meci de pregatire.

Pronostic: Sub 2,5 goluriΒ @ 1.47
Ne asteptam la un nou meci mai putin spectaculos din partea Italiei, desi acum va intalni o formatie inferioara Belgiei la prima vedere. Mizam pe maximum doua goluri si probabil ambele tabere s-ar multumi cu un punct aici, desi pe suedezi nu ii ajuta foarte mult.

Tags: