Pronostic – Japonia vs Cipru – 27 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 26 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Japonia – Cipru
pronostic japonia cipru amicale intertariZiua de marti programeaza un meci amical intertari intre Japonia si Cipru, doua echipe care vor avea in perioada imediat urmatoare alte doua intalniri test. Campionatul Mondial de Fotbal conteaza doar pentru niponi, in timp ce Cipru este o natiune mult prea mica pentru a avea un cuvant de spus in fotbal european, ca sa nu spunem si mondial.

Japonia s-a calificat pentru Cupa Mondiala ce va incepe undeva pe la jumatatea lunii iunie. Aceasta a fost repartizata in zona Asiei, asa cum era de asteptat, evoluand in meciuri mai mult sau mai putin exotice pe parcursul campaniei de calificare. Dupa respectiva campanie de calificare la Mondial, Japonia a fost prezenta si la Cupa Confederatiilor, unde a pierdut toate cele trei intalniri avute la dispozitie. In Cupa Asiei, Japonia si-a castigat statutul de finalista, dupa ce a fost invinsa in ultimul act de nationala Coreei de Sud.

Japonia este o echipa extrem de serioasa atunci cand vine vorba despre meciuri amicale, daca e sa ne gandim ca a adunat nici mai mult nici mai putin de 8 astfel de partide in ultimele 9 luni.

Echipa probabila a Japoniei (sistem de joc 4-2-3-1): Kawashima – H. Sakai, Yoshida, Morishige, Nagatomo – Hasebe, Endo – Kiyotake, Honda, Kagawa – Okazaki.

Spre deosebire de Japonia, Cipru nu a avut nicio sansa la calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia. A terminat pe locul 6 in grupa de calificare, cu un total de 5 puncte. Singurele puncte obtinute au fost impotriva Islandei (victorie), la care s-au adaugat si alte doua remize in compania Elvetiei si Albaniei.

Echipa probabila a Ciprului (sistem de joc 4-2-3-1): Georgallides – Kyriakou, Christou, Junior, Antoniades – Nikolaou, Makrides – Charalambidis, Laban, Aloneftis – Christofi.

In ceea ce ne priveste, ne asteptam la un meci deschis, in care sa se inscrie lejer peste 3 goluri. Pentru a ne acoperi, va recomandam un pariu pe over 3.0 goluri la 1.78 in oferta agentiei online 10bet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO