Pronostic – Juventus vs Livorno – 7 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 7 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Juventus – Livorno
pronostic juventus livorno serie aLupta se ascute de la o etapa la alta in Serie A. Cu toate ca Juventus parea la un moment dat desprinsa in campioana, ei bine, Batrana Doamna s-a impiedicat in deplasarea de la Napoli, scor final 2-0 pentru trupa lui Benitez, AS Roma s-a impus in restanta cu Parma, a batut si la Cagliari, duminica, scor 3-1, reducand astfel distanta dintre ea si liderul Serie A la cinci lungimi, cu mentiunea ca va exista si un meci direct intre cele doua grupari, pe Stadio Olimpico.

Asadar, Juventus este presata, luni seara, sa castige cu Livorno pe teren propriu, astfel le va oferi pariorilor un final si mai interesant de campionat. Echipa lui Conte este una destul de solida, putini anticipand un pas gresit facut de fosta si, probabil, viitoarea campioana a Italiei in compania unei nou-promovate.

In meciul tur, bianconerii au castigat fara prea mari probleme. Juventus a dominat jocul de pe terenul lui Livorno, condus la ora respectiva de Davide Massa, inscriind primul gol undeva pe la mijlocul partii secunde prin Fernando Llorente. Cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier, argentinianul Carlos Tevez a risipit orice urma de emotii a oaspetilor, scor final 2-0 pentru Juventus.

Cu patru victorii la activ in ultimele cinci runde din Serie A, si un adversar destul de facil pe Juventus Stadium, luni seara, in penultimul joc al etapei, Juventus are prima sansa la victorie fara doar si poate.

Casa de pariuri online Unibet ne propune o cota infima pentru victoria liderului campionatului italian de fotbal. 1.17 in dreptul lui 1 solist, cu mentiunea ca, pentru a beneficia de o cota acceptabila, trebuie sa ne mutam pe piata handicapurilor asiatice. In schimbul unei victorii la trei goluri diferenta a lui Juve, in cazul unui rezultat de egalitate miza returnandu-se, asadar Juventus (-2.00), Unibet ne ofera la schimb o cota de 2.00!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO