Pronostic – Juventus vs Napoli – 13.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Juventus vs Napoli – 13.02.2016

Pronostic - Juventus vs Napoli - 13.02.2016Derby-ul etapei cu numarul 25 din Italia Serie A va avea loc la Torino, acolo unde campioana en-titre, Juventus, va primi vizita liderului la zi, Napoli. Primul fluier al meciului va avea loc sambata la ora 21:45, ora Romaniei.

Juventus Torino se afla intr-o forma de zile mari, castigand meci de meci in ultimele saptmaani. Chiar si asa, torinezii resimt inca inceputul modest de sezon, dovada ca se afla pe locul doi, cu 54 de puncte, la doua lungimi de liderul Napoli. Batrana Doamna are totusi opt puncte peste locul trei din Serie A, neavand emotii din acest punct de vedere.

Napoli se afla probabil la cel mai bun sezon din ultimii ani, fiind liderul clasamentului, intr-o forma excelenta, dar si cu cel mai mic numara de esecuri pana acum, doar doua. Cu 56 de puncte si un golaveraj de 53-19, napoletanii se lauda cu cel mai puternic atac din Italia, Higuain fiind si golgeterul la zi al campionatului, cu 24 de goluri dupa tot atatea etape scurse. Napoli s-a impus in meciul tur cu scorul de 2-1 acasa.

Pronostic: Ambele marcheaza – Da @ 1.95
In primul rand cota este extrem de atractiva in momentul de fata. Plus de asta, se intalnesc cele mai ofensive formatii ale campionatului italian, iar noi mizam pe goluri in ambele porti aici, avand in vedere ca ambele tintesc victoria.

Tags: