Pronostic – Juventus vs Sassuolo – 11.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Juventus vs Sassuolo – 11.03.2016

Pronostic - Juventus vs Sassuolo - 11.03.2016

Cea de-a 29-a etapa din Italia Serie A va fi deschisa vineri seara de la ora 21:45, atunci cand Juventus si Sassuolo vor fi puse fata in fata, cele doua tabere fiind intr-o forma exceptionala in campionatul intern.

Juventus Torino a inceput greoi aceasta stagiune, insa pe parcurs si-a revenit si acum e din nou favorita principala in cursa pentru titlu din Italia. Gazdele au 64 de puncte si un golaveraj de 50-15, cu cea mai solida defensiva din campionatul intern. Juve a inregistrat zece victorii, doua remize si un singur esec in precedentele 13 meciuri jucate in fata propriilor suporteri.

Sassuolo a avut o campanie peste asteptari am putea spune, dovada ca echipa oaspete este pe pozitia a saptea cu zece etape inainte de final. Oaspetii au adunat 44 de puncte in 28 de runde si un golaveraj de 36-31, atacul descurcandu-se acceptabil, iar defensiva fiind punctul forte in momentul de fata. Sassuolo a adunat 20 de puncte din cele 14 deplasari sustinute pana acum.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.75
E limpede diferenta de valoare dintre cele doua tabere. Totusi nu trebuie neglijata nici Sassuolo, fiind intr-o forma foarte buna, mai ales ca Juve ar putea sa menajeze o parte din titularii de drept pentru meciul de Liga Campionilor de la mijlocul saptamanii viitoare.

Tags: