Pronostic – K. Anderson vs E. Roger-Vasselin – 17 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 16 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: K. Anderson – E. Roger-Vasselin
pronostic anderson roger vasselin australian openE vineri, suntem in turul 3 al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde isi vor incrucisa rachetele Kevin Anderson si E. Roger-Vasselin. Anderson este favoritul numarul 19 al turneului, acesta calificandu-se in aceasta faza a competitiei dupa un succes purtat in fata lui D. Thiem, si nu oricum, ci fara set pierdut. Vasselin, pe de alta parte, a fost nevoit sa joace un set in plus fata de adversarul sau direct de vineri pentru a trece de spaniolul Garcia-Lopez.

In clasamentul ATP, Kevin Anderson ocupa pozitia a 21-a, cu mentiunea ca a reusit sa castige doar doua titluri in cariera sa, din care unul anul trecut, in turneul de la Delray Beach, 2-0 impotriva lui Matosevic in actul final. In 2014, Anderson a mai jucat la Auckland, unde a pierdut in mod surprinzator la S. Johnson, jucator aflat pe locul 160 in ierarhia sus-amintita.

Australian Open-ul de anul trecut s-a incheiat pentru el in turul 4, acesta pierzand in fata unui oponent extrem de redutabil in persoana cehului T. Berdych.

Cat despre E. Roger-Vasselin, ei bine, aceasta ocupa in prezent locul 40 in clasamentul ATP si nu a reusit sa castige niciun turneu pana acum. In 2014 a jucat deja in doua turneu: la Chennai a pierdut finala cu Wawrika, iar la Sidney a pierdut inca din primul tur cu ucraineanul Dolgopolov.

Este al doilea meci intre Anderson si Roger-Vasselin, in conditiile in care primul s-a disputat, de asemenea, in cadrul unui turneu de mare slem, este vorba despre Roland Garros, si s-a incheiat cu victoria francezului in maximum de seturi.

Cu aceasta ocazie, suntem mai degraba interesati de o victorie a lui Anderson, spre care si inclinam, tinand cont de cota oferita de casa de pariuri online BetVictor, 1.70. Recomandarea noastra privind cota minim acceptata este sa luati tot ce prindeti peste 1.65!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO